Image

Beeldresearch

Bestaand beeld binnen het budget

Beelddenkers

Wij denken in beelden en weten daarom ook waar wij de beste beelden kunnen vinden voor uw beeldtraject en leermiddelen, binnen uw budget.

Goed geregeld

Voor beeldverwerving van bestaand materiaal (foto, audio(visueel)materiaal, illustraties) onderhouden wij goede contacten met stockbureaus, beeldbanken, specialistische bedrijven en organisaties. Wij kennen de wegen om de juiste beelden voor u te vinden, hoe specifiek ook. Natuurlijk besteden we daarbij aandacht aan beeldrecht. Wij ontzorgen u door het copyright van bestaand beeldmateriaal goed te regelen. Zonder gedoe achteraf. Beeldverwerving lijkt wellicht makkelijk, maar is echt een vak apart.

Complete beeldcoördinatie

Door onze ervaring is de complete begeleiding en coördinatie van het projectmatig verwerven van beeldmateriaal bij ons in deskundige handen. We hebben alles in huis om beelden te verwerven of te maken. Grafisch tekenwerk verzorgen wij zelf. Voor het creatieve tekenwerk werken wij met illustratoren uit ons brede netwerk, maar wij kunnen ook de coördinatie verzorgen met illustratoren uit uw eigen netwerk. Door een complete beeldlijst bij ons neer te leggen, heeft u één aanspreekpunt en krijgt u één terugkoppeling. Praktisch en overzichtelijk.