Image

Over ons

Persoonlijk, pragmatisch, persoonlijk contact

Huiselijke warmte

ARKA media dat zijn wij! Samen pakken we elk project vol enthousiasme op. Na wat omzwervingen hebben we in 2018 onze huidige stek gevonden en wat zijn we hier blij mee! Een locatie waar alles samenkomt en waar we onze creativiteit kwijt kunnen. Een huiselijke ontvangstruimte, een professionele studio en een mooi kantoor. Leven om te werken! (en op zijn tijd natuurlijk te ontspannen) 

Edwin Kaptein

Al sinds de start van ARKA media in 1991 is het mijn passie om bezig te zijn met beeldmateriaal. Beeldmateriaal in de breedste zin van het woord. Begonnen met technische fotografie, tegenwoordig fotografie, film en animaties.

Uitvoerend bezig zijn en samenwerken met onze opdrachtgevers, dat is wat mij veel voldoening geeft. Samenwerken in een zo vroeg mogelijk stadium om met elkaar tot een zo efficiënt en effectief mogelijk resultaat te komen. Mensen die ik voor de camera krijg op hun gemak stellen en toch het resultaat halen wat je graag wilt, ook al zijn het vaak geen acteurs waar wij mee werken.

De diversiteit van onze opdrachten is geweldig. Geen product is hetzelfde en altijd weer een proces op zich. We leren zelf elke dag, en veel! Mede omdat we altijd met de camera vooraan staan en vele deuren zich openen waar die voor een ander gesloten blijven.

Gabrielle Kaptein

Binnen ARKA media ben ik de spin in het web en zorg er voor dat alles geregeld wordt, zodat Edwin zich kan concentreren op het filmen, fotograferen en monteren. Ik ben eerste aanspreekpunt en regel bijvoorbeeld locaties, materialen, figuranten en alles wat er bij de opnamen komt kijken. 

Daarnaast doe ik de beeldresearch voor diverse projecten. Het zoeken van de juiste foto’s bij de tekst kan soms echt een uitdaging zijn. Het is voor mij echt een sport om lastige beelden toch te vinden! Ook het regelen van de rechten van deze beelden valt onder mijn verantwoordelijkheid.

Verder verzorg ik de projectcoördinatie van onze opdrachten. Communiceren met onze klanten en ervoor zorgen dat alles op tijd en binnen budget gemaakt wordt. Eventueel kan ik ook tijdelijk ingezet worden op de locatie van de klant. Ik ben IPMA gecertificeerd en vind het leuk om steeds weer andere projecten te managen. Het is een uitdaging om werkzaamheden te regelen en te organiseren en steeds weer naar oplossingen te zoeken.