Videocontent

Onbegrensde mogelijkheden voor videocontent voor digitale leermiddelen

Groeiende behoefte

Online onderwijs is zeer actueel. In Coronatijd was het zelfs even de enige manier om les te geven. De onstuimig groeiende behoefte aan digitale leermiddelen zorgt voor een snel stijgende vraag naar videocontent.

Instructievideo's: afwisselend en effectief leren

Videocontent in digitale leermiddelen ondersteunt, zorgt voor afwisseling en daarmee voor effectiever leren. Het is een ontwikkeling waar ARKA media al jaren bij betrokken is en veel ervaring in heeft opgebouwd. Onder meer door het maken van instructievideo’s voor de digitale leeromgeving van beroepsopleidingen. Onze instructievideo’s zijn eenduidig, begrijpelijk en concreet. Om dat voor elkaar te krijgen werken wij volgens een eigen bewezen stappenplan dat elke handeling in beeld brengt en tot in detail duidelijk maakt. Indien nodig ondersteunt door een voice-over.

Ruime ervaring

Op deze manier hebben wij tal van instructievideo’s gemaakt. Voor het primaire en  beroepsonderwijs, voor e-learning modules en voor het instrueren van (nieuwe) medewerkers. Wij werken voor educatieve uitgeverijen, maar bijvoorbeeld ook voor ziekenhuizen en bedrijven met een eigen digitale leeromgeving. Onze inzet stemmen wij op uw wensen af. Desgewenst kunnen wij het gehele traject van begin tot eind voor u verzorgen. Deeltrajecten, in samenwerking met uw projectteam, behoren echter ook tot de mogelijkheden.

Onbegrensde mogelijkheden

Juist omdat de mogelijkheden van videocontent letterlijk onbegrensd zijn, komt onze ruime ervaring goed van pas bij het maken en toepassen van videocontent in uw digitale leermiddelen. Naast deskundig advies over toepassing, inhoud en vorm, kunnen wij de gekozen videocontent voor u produceren en monteren. Helemaal toegesneden op uw digitale leermiddelen.