Image

Coördinatie beeldtraject

Rust en overzicht door professionele projectcoördinatie

Ontzorgen

Naast beeldresearch en het maken van foto’s, video’s en animaties, zorgt ARKA media desgewenst ook voor de organisatie daaromheen. Geen zorgen over te weinig tijd, drukke medewerkers, enzovoorts. Maar rust en overzicht door professioneel projectmanagement en -coördinatie. We hebben er ruime ervaring mee en beschikken over een uitgebreid netwerk aan tekstschrijvers, stemacteurs, illustratoren,  vertalers, acteurs en figuranten. Wij verzorgen de communicatie tussen de verschillende partijen en zorgen ervoor dat het beeldtraject volgens planning en binnen budget verloopt.

Voor een verkeersmethode voor het basisonderwijs hebben we alle foto’s en video’s gemaakt voor groep 1 t/m groep 8. Met ruim honderd verschillende kinderen van verschillende leeftijden. Alle benodigde locaties hebben we gezocht en alle vervoersmiddelen hebben we geregeld; paard, tractor, trein, bus, scooter, brommobiel, vrachtwagen etc. Ook de logistiek naar de locaties hebben we verzorgd. En dan moesten de foto’s nog gemaakt worden…. een hoop geregel, maar laat het gerust aan ons over!

Mede dankzij onze IPMA-certificering (IPMA - International Project Management Association) kunnen wij u veel werk uit handen nemen en uw organisatie compleet ontzorgen. Wij zijn als het ware de spin in uw web.